♫ Float Fall – Someday

Hopeloos verliefd op de liedjes van Float Fall, een Belgisch duo bestaande uit Rozanne Descheemaekers en Ruben Lefever. De combinatie van hun stemmen is killing. Dromerig, poppy met een vleugje fijne electro. Betoverend. ‘Snow‘ is m’n grote favoriet maar helaas kan ik er geen goed filmpje van vinden en wil Spotify me ook geen liedje laten embedden. Die zul je dus zelf moeten opzoeken.. Maar deze is ook fantastisch. 

Float Fall – Someday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s