♫ Phosphorescent in Bitterzoet

Op een mooie voorjaarsavond zag ik het prachtige Phosphorescent in Bitterzoet. Ik was er al een paar jaar weg van maar ook voor deze band kon ik lange tijd niemand warm krijgen. Last minute moesten we dan ook nog een extra kaartje zien te bemachtigen en ongeveer twee meter voordat we bij de ingang waren, hoorden we iemand in de rij roepen dat er een kaartje over was. Prima plekje bovenaan de trap geregeld en genoten van het optreden. Altijd een groot nadeel van Bitterzoet is dat je dwars door de zaal moet lopen om naar de bar te kunnen waardoor het er altijd erg rumoerig is. En het Amsterdamse publiek is al redelijk asociaal tijdens optredens. Ik blijf dat vreemd gedrag vinden als je een kaartje koopt voor een optreden wat je (neem ik aan) graag ziet en vooral hoort.

Het werd nog een avond met een erg lange nazit in naastgelegen De Goudvis Club aan de Spuistraat. Uiteindelijk werd ons gevraagd op een bierviltje te schrijven welke muziek we graag wilden horen. Dat laat ik me geen twee keer vragen! Ben giechelend door het Vondelpark naar huis gefietst.


Song for Zula


Wolves


Down To Go


A New Anhedonia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s