♫ Petter Carlsen in de Muziekgieterij

Alsof het zo moest zijn, kwam Petter Carlsen vlak voor mijn vertrek naar Spanje naar de Muziekgieterij in Maastricht. Ik word belachelijk emotioneel van zijn muziek en al helemaal als ik op het punt sta om voor langere tijd afscheid te nemen van fijne vrienden. Een betere afsluiting kon ik me niet wensen. Het werd nog een vreemde avond met een bijzondere ontmoeting met iemand wiens hond Granada heette. Toeval bestaat niet. 


You Begin Where Everything Ends

The Race is On

You Go Bird

Even Dead Things Feel Your Love

One Of Those Days


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s