♫ Novastar in Paradiso

Een week voor mijn vertrek naar Spanje ben ik nog een laatste rondje concerten aan het doen. Dit is mijn laatste concert in Paradiso. Heerlijk boven op het balkon zitten genieten met twee fijne vrienden. Joost is als vanouds in vorm. Na het optreden gaan we traditiegetrouw nog even bij de Koe op de Marnixstraat tosti’s eten en Duvels drinken. Deze band maakt me al zoveel jaren gelukkig dat het niet uitmaakt dat ik vannacht op een luchtbedje in een leeg huis slaap.

Fall Down

Closer to You

Gepubliceerd door allesannie

Always on the move | Daydreamer | Clouds | Sound of the sea | Live music, preferably Scandinavian | Smell of the woods | Hiking | Foodie, Middle-Eastern and Belgian cuisine are my favourites | Traveller | Maastricht | Happy people have no stories | Design | Nature

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: