♫ Oscar and the Wolf

Het verlangen naar muziek begint steeds groter te worden. Mis het zomaar de deur uit kunnen lopen en een nieuw bandje in de Melkweg of Paradiso te kunnen zien. Nederland an sich heb ik echter nog geen seconde gemist. Het gezanik over het weer nog minder. En de haast van die maatschappij daar. Moe als ik eraan denk hoe vol m’n agenda was. Hoog tijd dat er hier een fatsoenlijk (buiten)podium komt. En dan graag met artiesten zoals deze. 

De volgende twee liedjes gaat recht door m’n ziel. Bij Moonshine zit ik zonder overdrijven na drie seconden te huilen en van Strange Entity word ik simpelweg verliefd. Belgische bands blijven toch een groot zwak voor me. Smelt weg. Moonshine, Live at Pias Nites in Brussel 

Strange Entity

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s