♫ Adna – Corner of My Heart

Toch wel een van m’n fijnste ontdekkingen van 2014! Nieuwkomer, deze Zweedse zangeres. Luister dit (of juist niet) als je in een melancholische bui bent. Voor mij past het uitstekend op m’n Scandinavische playlist, goed voor donkere winteravonden. Adna, onthoud die naam!Gepubliceerd door allesannie

Always on the move | Daydreamer | Clouds | Sound of the sea | Live music, preferably Scandinavian | Smell of the woods | Hiking | Foodie, Middle-Eastern and Belgian cuisine are my favourites | Traveller | Maastricht | Happy people have no stories | Design | Nature

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: