♫ Yumi Zouma – Alena

Nieuw-Zeeland, je vindt er niet alleen de meest fantastische natuur (nummer 1 op mijn bucket list sinds ik me kan heugen), maar ook hele fijne nieuwe muziek. Het dromerige ‘Alena’ van Yumi Zouma, deze week uitgebracht bij Cascine. Ik lig ergens te chillen onder een parasolletje. 

Gepubliceerd door allesannie

Always on the move | Daydreamer | Clouds | Sound of the sea | Live music, preferably Scandinavian | Smell of the woods | Hiking | Foodie, Middle-Eastern and Belgian cuisine are my favourites | Traveller | Maastricht | Happy people have no stories | Design | Nature

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: