♫ Crystal Fighters in Palacio de Congresos


Eerste concert van enig formaat in Granada. Nou ja, dat dacht ik dan. Sponsor Vodafone heeft alle kaarten voor dit optreden weggegeven en nog is de zaal niet vol. Het publiek bestaat volledig uit dronken 20-jarige kids. De sfeer en akoestiek van een congreszaal en dan ook nog moeten zitten bij muziek van Crystal Fighters, dat werkt niet. Eerste wilde ik überhaupt geen filmpjes maken, maar dit liedje blijft toch m’n grote favoriet. Ik denk dat ik maar vast ga sparen voor Rock Werchter of BKS volgend jaar..


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s