♫ België roept nog steeds

Nacht Collectief x Oaktree – Woodscape

Gevoelige, electronische muziek van Adriaan de Roover van Oaktree in combinatie met de visuele concepten van Nacht Collectief levert een adembenemende clip op. Wat zou ik dit graag op m’n slaapkamermuur hebben in plaats van die lelijke glow in the dark sterren. 


Oaktree – I Still Feel (feat. Avondlicht)

Oaktree & Avondlicht (beide uit Antwerpen) brengen op 4 februari aanstaande hun EP Amalgamation uit. Ik was al een beetje verliefd op Oaktree, maar deze combinatie maakt me echt nieuwsgierig! Zodra de vrouwelijke vocalen bij ‘I Still Feel’ starten, smelt ik helemaal. Tot er een mooie clip beschikbaar is, zullen we het moeten doen met Soundcloud.


Avondlicht – Embrace


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s