♫ Kate Boy – Higher

Het ziet er naar uit dat m’n wens in vervulling gaat. Hier alvast de nieuwe single van Kate Boy uit Stockholm waar ik eerder al over schreef. Hij verschijnt op hun debuutalbum dat later dit jaar uitkomt. 

Dit is wat de band zelf zegt over de single: ‘Higher for us is about evolving to a higher ground where everybody is equal, no matter who you are, what you believe in or who you love. A fundamental human right that everyone deserves all over the world’. Ook nog een mooie boodschap dus.
Ontzettend vrolijke beat en lekker dansbaar, dat is alles wat ik erover kwijt moet. Oh, en dat ik ze eigenlijk heel graag een keer live zou willen horen. Luister zelf maar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s