♫ David Douglas – Higher

Eindelijk een mooi clipje erbij! Wat is dit een fantastische ontdekking geweest in 2014. Deze plaat is het hele jaar niet uit m’n playlists geweest en symboliseert mijn nieuwe start in Granada. Op een van de schaarse momenten dat ik mijn internet werkte, kocht ik de plaat snel op Bandcamp. Ondanks dat ik dit liedje enorm vaak heb gehoord (want geen internet en dus geen Spotify), ben ik het nog steeds niet zat. Integendeel! En gewoon uit Nederland! De vinyl variant hiervan staat nog hoog op m’n verlanglijstje! Oh, en een platenspeler 🙂

David Douglas – Higher

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s