♫ Darkness Falls – Dance And Cry

De Deense Josephine Philip en Ina Lindgreen die samen Darkness Falls vormen, komen op 30 maart met hun nieuwe plaat ‘Dance and Cry‘. Huilen moet ik er niet van, dansen ga ik er ook niet op. Maar man, wat is dat een fijne plaat. Ik ging even één liedje luisteren en kon de hele avond niet meer stoppen. Via de site van The Line of Best Fit was het hele album namelijk al te horen. Een paar jaar geleden was ik ook al verslaafd aan hun liedje ‘Noise on the Line’ en later ook ‘Hey’. Mijn favoriete genre hoef ik jullie niet meer uit te leggen 😉

Dance and Cry
Hazy


Noise on the Line

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s