DURF en FOCUS!

Sterke filmpjes die ik afgelopen zondag zag tijdens een Pure Power vrouwen workshop en die me wakker schudden. Het eerste filmpje is een reclamefilmpje van het kledingmerk Saga. Het deed me beseffen dat ik niet wil blijven hangen in honderden plannen maken maar dat ik er gewoon voor moet gaan. Dat ene eerste stapje zetten..

DARE! CHANGE!

En FOCUS! En meer nog, dat ik me daarbij niet moet laten afleiden door allerlei randplannen. Of mensen die m’n energie verbruiken zonder dat ik er ooit zelf iets uithaal. Pijlen op mijn doel richten dus!


The Monkey Business Illusion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s