Eten bij Wielinga

Dit restaurant stond al een tijdje op mijn lijstje en in het kader van de Leidse restaurantweek ging ik er nu eindelijk eten. Prettige ontvangst in een prachtig restaurant. Fijne stoelen, mooie sfeervolle verlichting, ronde tafels (heel fijn), veel ruimte tussen de tafels. Bediening was erg correct en sympathiek. We hadden een 4-gangen menu met bijpassend wijnarrangement. Prima hoeveelheden waardoor ik precies genoeg gegeten heb. De gebrande tonijn en de cappuccino van kreeft waren wat mij betreft de toppers. Ik kom hier zeker terug!

Score: 9

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s