Parque de las Ciencias – ceci n’est pas NEMO

Het kwam er vandaag dan toch eindelijk van. Een bezoekje aan het Science Park in Granada. Dit stond namelijk al een tijdje op de planning voor als het een keer zou regenen. Aangezien ik de regenbuien sinds ik hier woon nog steeds op twee handen kan tellen, bleef het uitgesteld worden. Dit weekend regent het gelukkig de VOLLE twee dagen.

We begonnen met een rondleiding langs de mummies. Redelijk angstaanjagende beelden zoals je op onderstaande foto kunt zien. Het lijkt wel of ze levend begraven werden. Vervolgens een toer langs het menselijk lichaam, gelukkig kwam ik hier aan m’n trekken met leuke interactieve testjes. 

Buiten konden we de tropische vlindertuin in en was er een roofvogelshow. Persoonlijk ben ik niet zo dol op dat soort nepnatuur. De show was wel vermakelijk maar vooral omdat iedereen bang was dat die vogel in z’n haren zou vliegen. Eigenlijk baal ik gewoon dat we de toren niet op konden vanwege de wind. Ik had me stiekem verheugd op wat mooie plaatjes van het uitzicht over de stad. Nee, dit is zeker geen NEMO en ik hoef ook niet terug. Het is prima vermaak als het regent, maar een goede film is ook fijn.. 

Gelukkig zat deze aasgier aan de ketting
Mummie, ik denk dat ie om hulp roept

Zo zien onze bloedvaten er uit
Toetanchamon
Fijne uitkijktoren waar ik niet op mocht wegens de storm
Evil Eye

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s