Kook de koelkast leeg – Veggy Pie

Eens in de zoveel tijd doe ik een poging m’n keukenkastjes en koelkast leeg te maken en alleen te koken met wat ik daar vind. Vaak komen daar de lekkerste creaties uit. Jammer dat ik dan vergeet op te schrijven wat ook alweer geslaagd was. 
 
 
Vandaag was dat een vegetarische ‘taart’. Supersimpel en in 40 min klaar (waarvan 30 min oventijd waarin je lekker kan bloggen). Voor het deeg heb ik een onbestemd retro uitziend pakje uit de supermarkt gebruikt, idealiter zou ik dat ook zelf hebben gemaakt. Voor de vulling gebruikte ik:

– 100 g geitenkaas
– een bakje crème fraîche
– 2 eieren
– geraspte Parmezaanse kaas
– peper, zout

 

Het deeg heb ik in een ingevette taartvorm gelegd. Daar overheen flink wat handen verse spinazie en toen de vulling erop. Dit alles bedekt met een half bakje kleine tomaatjes (hier lust ik ze wel) en nog wat Parmezaanse kaas. De oven was voorverwarmd op 180 graden en na een half uur had ik een klein feestje.
 
Que aproveche!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s