Melon Mood

Voor ons Nederlanders is het wennen dat niet alles altijd verkrijgbaar is. Vooral toen ik hier net kwam wonen, leverde dat nogal eens frustratie op als ik mijn favoriete recepten wilde maken. Maar inmiddels vind ik het eigenlijk vreemd dat seizoensgroente/fruit niet de standaard is. Het gaat slecht met ons milieu, er is al zoveel verkrijgbaar. Waarom ons niet gewoon ouderwets verheugen op het seizoen?

Mijn hart maakt vanochtend een sprongetje toen ik watermeloenen zag liggen. Net zoals toen vorige maand de aardbeien weer terug waren. Snel naar huis dus met m’n aanwinst en in de slowjuicer ermee. Dit is een heel simpel en heerlijk fris sapje van watermeloen en gember. 

Melon Mood


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s