Couscous met geroosterde groenten

Ondanks dat het een beetje laat was en ik na een stevig potje The Legacy (ga die serie kijken!!) binge watchen nogal gaar was, ben ik toch nog maar de keuken ingedoken voor een gezond maal. Vanavond maakte ik couscous met geroosterde groenten uit de oven. Daarvoor heb je nodig:

  • 1 courgette
  • 1 bosje fijne groene asperges
  • 1 rode paprika
  • 2 kleine groene pepertjes
  • geitenkaas
  • rundergehakt voor 2 personen
  • couscous + kruiden
  • verse koriander
De courgette (met een fijnschiller in dunne plakjes gesneden), paprika, asperges en pepertjes besprenkel je met olijfolie en doe je een half uur in de oven (ik vind zelf een braadslede altijd fijn hiervoor) op 200 graden. Zorg dat je halverwege de boel even omschept. Intussen braad je het gehakt en voegt hieraan naar smaak couscouskruiden toe. Bereid de couscous zoals op de verpakking staat aangegeven, meestal duurt dit 5 tot 10 minuten.

Zodra de groenten gaar zijn, serveer je het geheel met de geitenkaas en verse koriander.

Que aproveche!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s