Bluswater

Als ’t buiten tegen de 40 graden loopt, moet je nou eenmaal een beetje blussen.. M’n favo witbiertje gevonden! In Nederland had de extra witte Vedett al een tijdje mijn grote favoriet Hoegaarden van de troon gestoten. Stukje minder zoet (met citrus en koriander) en dus veel beter weg te slurpen. Gelukkig verkopen ze hem nu ook bij Corte Inglès. Belgisch bier is hier lastig te vinden en al zeker van m’n favoriete brouwerij uit Moortgat. Nu nog een kroeg vinden die zo sympathiek is het te importeren. 
Eens even in de achtertuin vragen..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s