Tapas in TL-verlichte zaken zijn de beste!

Als je een plek zoekt waar je op de echte Spaanse manier tapas kunt eten in Granada, ga dan naar Los Diamantes. Bij voorkeur de vestiging op Calle Rosario 12 waar je weinig tot geen toeristen treft. Aan een statafel bij het immer sfeervolle TL-licht kun je goed zien wat je eet. Een stuk of wat cañas erbij en je komt de avond prima door. Deze ‘navajas’ oftewel scheermesjes zijn overheerlijk en het is dan ook grotendeels seafood waar Los Diamantes bekend om staat. Zorg wel dat je op tijd bent want het is er altijd afgeladen vol met luid pratende Spanjaarden.

2 gedachtes over “Tapas in TL-verlichte zaken zijn de beste!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s