Het grote integreren

Het grote integreren gaat nu echt beginnen. Morgen ga ik mijn NIE halen en word ik officieel inwoner van Granada en begin ik eindelijk met Spaanse les. Vanavond heb ik mijn nieuwe appartementje vastgelegd. Precies gevonden wat ik zocht, huisje vlakbij de rivier en zicht op de bergen. En dan ook nog eens midden in de stad in een van de leukste wijken, San Anton. Dat betekent wel volgende week weer verhuizen. Vanaf dan kan ik echt gaan settelen en een thuis voor mezelf creëren. Nu al zin in om mooie Marokkaanse schalen te gaan kopen. Ik loop met m’n hoofd in de figuurlijke wolken. 

Hieronder wat van de vele, hele toffe, street art die je in de stad tegenkomt.
Street art in Calle Frailes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s