Fairly Cheap

on
Mooie manier om bewustwording te creëren! Denk na of je andermans leven er echt wel beter mee maakt. In Vietnam en India ben ik in naaiateliers geweest en dan is het best lastig te bepalen of je dat leuke jurkje nou wel of niet moet aanschaffen. Niet kopen betekent misschien geen werk en dus geen rijst voor de hele familie. Als ik wel iets koop moeten ze er wellicht dag en nacht voor zwoegen. Niet te vergeten de documentaires waarin je ze onder hun naaimachines ziet slapen. Dat soort situaties heb ik gelukkig niet aangetroffen, dat kan ik voor mezelf niet verkopen. In ieder geval is het prettig om ter plekke de omstandigheden te kunnen beoordelen en op basis daarvan een beslissing te nemen. Zodra je weer thuis bent, is dat toch moeilijker in te schatten. Wanneer doe je het goed?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s